Bestellen

Wie bent u?

 

Levering

 

Adres begunstigde

 

Producten

  • We stellen een mooi boeket voor u samen met seizoensbloemen en met de gewenste kleuraccenten. U kan zelf ook uw bloemenvoorkeur doorgeven, maar vergeet niet dat niet alle bloemen het hele jaar rond verkrijgbaar zijn. Het boeket wordt opgebonden met verschillende groensoorten.
  • Onze bloemstukken worden standaard in Biedermeier-stijl opgemaakt. We zorgen voor een aangepaste mooie pot. Wilt u iets strakker of extravaganter kunt u dit vermelden bij de opmerkingen en houden wij hier rekening mee. Ook met uw kleurenvoorkeur houden wij rekening.
  • Een orchidee is altijd gepast. Zowel in hedendaagse als klassieke interieurs. Ons standaard arrangement bestaat uit een witte orchidee met 3 takken en wordt in een mooie stenen pot geplaatst.
  • Bij een mooi afscheid, horen de mooiste bloemen. Wij werken hier standaard met serene kleuren, maar dat kan op eenvoudig verzoek worden aangepast. De stukken worden in druppelvorm opgemaakt, maar een grote bloemenkrans of strakker bloemwerk behoren ook tot de mogelijkheden. Aarzel niet om ons te contacteren voor bloemwerk op maat.
 

Spam controle: